slide villa

Ons huis maakt deel uit van de residentie Oasis Hill. Het betreft een 3-slaakamer ville met een comfortabele leefruimte (veel lichtinval) en een praktische open keuken. Voor de 3 slaapkamers met alle voorzieningen zijn er 2 badkamers voorzien met elk een wastafel, toilet en inloopdouche.

Rond de moderne en gezellige binnenruimte beschikt u over een mooie groene tuin met terras en kunstgras, terrassen bij de slaapkamers op de eerste verdieping en een groot solarium op het dak met de nodige privacy.

Het verblijf is perfect geschikt tot 6 personen.

Er is ook een ondergrondse parkeergarage voorzien waar je de (huur) wagen kan parkeren. Op die manier moet deze niet in de tuin gestald worden.

 

Grondplannen - All

 

Benedenverdieping

Op de benedenverdieping is er een ruime leefruimte bestaande uit een zithoek en eethoek met een prachtig zicht op het zwembad dankzij de grote ramen. Aansluitend op de eethoek is er een open keuken met alle voorzieningen alsook een vaatwas! Op de benedenverdieping vinden je ook de eerste kamer die voorzien is van een dubbel bed met praktische ingemaakte kast. Naast die slaapkamer is de badkamer van de benedenverdieping met een wastafel, toilet en inloopdouche.

Buiten vind je een ruim terras met tuintafel, zonneluifel en de tuin met je eigen palmboom en een mooi stuk kunstgras. Daarin staan ook 2 ligbedden om zalig te genieten in de zon met zicht op het zwembad.

Grondplan - Beneden

 

Bovenverdieping

Op de eerste verdieping vind je de hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer en een prachtig zicht op de omgeving. In de slaapkamer is een 2-persoonsbed voorzien en een heel ruime ingemaakte kast.De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel met kast en toilet. Vanuit de slaapkamer kan je op het ruime terras met doorgang (trap) naar het dakterras.

Op deze verdieping is ook de derde slaapkamer met een klein terras. In deze kamer zijn 2 aparte éénpersoonsbedden voorzien.

Grondplan - Boven

Dakterras

Een sterke troef van de villa is het prachtige daksolarium! Hier beschikt u over een perfecte privacy om te zonnen en een gezellige plaats om tot rust te komen. We hebben daar reeds een ruime lounge voorzien en er zijn ook zonnebedden voor wie liever wat meer privacy heeft om te zonnen.

Van hieruit heeft u een prachtig zeezicht en rustgevend zicht op de omgeving en de volledige residentie.

Grondplan - Dakterras

Parkeergarage

Onder het flatgebouw beschikken we over een privé parkeerplaats waar u steeds terecht kan met de auto en fietsen.